E34 Fase 1

Op 14 februari 2017, over deze onderwerpen: Mobiliteit

Fase 1 (11 april tot eind mei)

De eerste fase van de eigenlijke onderhoudswerken start op 11 april en duurt ongeveer anderhalve maand. Dan wordt er gewerkt in de richting van Antwerpen.

Hinder tijdens fase 1?

  • Het verkeer rijdt in beide richtingen over twee versmalde rijstroken op de kant richting Nederland. Het verkeer richting Antwerpen wordt via een middensteek naar de andere kant van de snelweg geleid.
  • De op- en afritten van Beerse (22) en Turnhout-West (23) richting Antwerpen zijn afgesloten. Verkeer dat de snelweg wil oprijden richting Antwerpen moet gebruik maken van de nabijgelegen complexen Lille (21) en Turnhout-Centrum (24) of de oprit richting Nederland nemen en keren op het complex Turnhout-centrum. Verkeer op de E34 richting Antwerpen dat de snelweg wil verlaten kan dat niet in Beerse en Turnhout-West,  en moet afrijden op de complexen Lille of Turnhout-centrum.  
  • De snelwegparking in Gierle (Texaco) is volledig afgesloten richting Antwerpen.

Tijdens de fasewissel naar fase 2 is er gedurende één weekend slechts 1 rijstrook beschikbaar in beide richtingen. Dat is nodig om de tijdelijke betonnen elementen te kunnen verplaatsen die de rijrichtingen van elkaar scheiden.

Voor meer informatie omtrent het volledige project of een meer gedetailleerde foto van de verkeerssituatie kan u terecht op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer

 

Bron: Agentschap Wegen en Verkeer

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is